.

We make sound work by creating
user-based sound environments.

Lees ons verhaal

Geluid geeft ons richting, geluid verbindt ons en geluid beschermt ons.

Geluid beïnvloedt ons altijd en overal. Wanneer we werken, leven, leren en herstellen. Het beïnvloedt onze gezondheid, welzijn, humeur en onze emoties.

Wij van SoundTribe werken met liefde aan het realiseren van “user-based” geluidsomgevingen die werken voor u.
Wij ondersteunen u van Concept naar Design en van Design naar Oplossing.

Positieve geluiden zoals mooie muziek, gelach en de stemmen van andere mensen geven ons een goed gevoel en helpt ons met anderen te verbinden. Natuurlijke geluiden zorgen dat we ons comfortable en relaxed voelen. De menselijke evolutie vond vooral buiten in de natuur plaats. In deze omgeving hebben ons gehoor en onze stem zich ontwikkeld tot wat ze nu zijn. De geluidsomgeving in de natuur verschilt behoorlijk met de geluidsomgeving binnen, waar we tegenwoordig 95% van onze tijd spenderen. Dat is de reden dat het essentieel is om de omstandigheden van buiten binnen zoveel mogelijk na te bootsen. Een goede geluidsomgeving maakt dat we beter kunnen samenwerken, ons kunnen focussen op de juiste zaken en dat we op ons best kunnen presteren.  Goede geluidsomgevingen beïnvloeden gezondheid, prestaties en welzijn positief. Een slecht akoestisch ontwerp doet het tegenovergestelde.

We zorgen ervoor dat uw geluidsomgeving werkt door de gebruiker centraal te stellen.
We ontzorgen u graag als het over akoestiek en design gaat. We ondersteunen u met onze “evidence based” kennis over het het effect van geluid op mensen. We helpen u met het ontwerpen van de mooiste geluidomgeving en we hebben de oplossingen met het beste Scandinavische design, dit alles om ervoor te zorgen dat het geluid werkt voor u.

Het resultaat?
Gelukkiger, gezonder en beter presterende mensen en organisaties. Een investering met prima rendement!
De ruimteakoestiek, van zorg naar oplossing. Wij zorgen ervoor dat geluid werkt.

We delen graag onze ruim 25 jaar ervaring met u om te komen tot een ontwerp of ruimte die er niet alleen fantastisch uitziet maar die ook goed klinkt.

We are Soundtribe.

We make sound work.

Onze diensten

We helpen u graag met het creëren van de juiste geluidsomgeving voor uw organisatie.  Een doordachte, weloverwogen geluidsomgeving is een krachtig middel voor uw bedrijfsvoering.  Het zorgt ervoor dat de mensen gedijen, het zal talent aantrekken en werknemers voor de organisatie behouden. Het is onderdeel van de bedrijfscultuur.
We nemen de volgende zaken mee:

Het formuleren van de juiste akoestische eisen
Werkgedrag/ psycho akoestiek
Akoestische situatie in kaart brengen, micro vs macro
Kennis delen
Implementatie

Elke ruimte en ieder project is uniek. We nemen alles mee in de overweging om te komen tot het beste resultaat: (interieur)architectuur, meubilair,  branding en bewegwijzering etc. We transformeren uw werkomgeving naar een user based sound environment, voor u op maat. We integreren akoestiek en esthetiek, waarbij we er altijd naar streven om uw verwachtingen te overtreffen. We bekijken de werkplek, te beginnen bij het individu en de directe omgeving van hem/ haar (micro), dan naar de teams en naar het kantoor als geheel (macro). We gebruiken hierbij een methode die Activity Based Acoustic Design heet, hierbij kijken we naar de mensen, de activiteit en de fysieke omgeving.

We creëren ruimte voor positieve geluiden en mooie ruimtes!

We hebben hoogwaardige oplossingen voor uw project, elk uniek en op maat gemaakt. We bieden u een uitgebreide gallery voor prints, verschillende texturen, vormen, afmetingen en heel veel kleuren. Of u kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment van akoestische designelementen. We bieden de beste oplossingen om een optimale ruimte akoestiek te verkrijgen voor de activiteiten die ontplooid worden in de ruimte.  Onze manier om geluid en akoestiek interessant en aantrekkelijk te maken is iets waar we heel trots op zijn – we zijn anders!

Wie zijn wij

Frans Davidsson
Chief of Sound
E frans@soundtribe.nl
T +31629228840